top of page

1.

Posamezniki

Mnogi posamezniki poiščejo pomoč, ko se srečujejo z najrazličnejšimi težavami in osebnimi stiskami v različnih obdobjih življenja. Le-te nas lahko tako okupirajo in ohromijo, da postanejo glavnina našega doživljanja, ukvarjanja in fokusa. Včasih uspemo sami najti rešitve zanje. Včasih pa je vsega enostavno preveč in kljub trudu in poskusom se zdi, kot da smo se zataknili v začaranem krogu in ne najdemo poti ven.

 

Ne glede na to, ali iščete pomoč pri osebnih in duševnih stiskah, pri soočanju s stresom in izzivi vsakdanjega življenja, ali želite spremembo v vaših medosebnih odnosih ali odnosu do sebe, vam bo svetovalni proces v varnem, sprejemajočem in razumevajočem okolju nudil podporo in usmeritev pri iskanju lastnih rešitev.

 

Pogosto je potrebno raziskati globlje ležeče vzroke iz družinskega ozadja (npr. podzavestne vzorce, blokade ali travmatične izkušnje iz preteklosti), da lahko trenutne stiske in težave vidimo iz širšega zornega kota in dobimo nov vpogled in razumevanje zanje. Kajti vsi v sebi nosimo določene nepredelane in nerazrešene vsebine iz otroštva, ki direktno vplivajo na naše odraslo življenje, delujejo kot nezavedne ovire in omejujejo naš osebni razvoj, potencial in kvaliteto življenja.

 

V procesu svetovanja tako lahko uvidimo, da nam težave in ovire na naši poti največkrat povzročajo številni negativni miselni vzorci in prepričanja, ki vplivajo na to, kako stvari doživljamo in kako se v določenih situacijah odzivamo. Skozi pogovorno terapijo boste osvojili nove poglede in načine razmišljanja, čustvovanja in delovanja, ki bodo lahko vodili do željenih rezultatov in pozitivnih sprememb v vašem življenju.

bottom of page