top of page

30-minutni brezplačni uvodni posvet

Namen brezplačnega 30-minutnega uvodnega posveta je, da se spoznamo in da mi predstavite težave, s katerimi se srečujete, ter svoje želje in pričakovanja. Ne skrbite glede tega, kaj naj poveste, kako naj se obnašate in kaj se od vas morda pričakuje. Tu ni nobenih pričakovanj ali zahtev, niti pravih ali napačnih odgovorov. Pogovorili se bomo o vaših trenutnih stiskah in izzivih, sama pa vam bom predstavila možnosti, ki vam jih ponuja svetovanje, ter kako poteka proces.

Svetovalni proces temelji na osebnem stiku in vzpostavitvi pristnega, varnega in zaupnega odnosa. Tekom uvodnega posvet boste lahko ugotovili ali vam moj pristop in način dela ustreza. Kajti bistveno je, da se klient ob svetovalcu počuti dobro in varno, da začuti, ali bi z njim lahko delil svoje osebne stiske, ter ima občutek, da ga svetovalec razume, sprejema, je sočuten in mu lahko pomaga.

 

Brezplačni uvodni posvet je tako namenjen vzpostavitvi prvega stika in popolnoma ne-zavezujoč. Na podlagi uvodnega pogovora se boste lažje odločili, ali si želite z menoj vstopiti v svetovalni proces.

 

Svetovanje izvajam osebno v svetovalnici v Ljubljani, po telefonu ali preko aplikacij (Skype, Viber, WhatsApp, Messenger, Zoom).

bottom of page