Kdaj poiskati pomoč

Žal je pogosto prepričanje, predsodek in zmota, da je z nami nekaj narobe, da smo šibki ali celo nesposobni, v kolikor želimo poiskati pomoč svetovalca oz. terapevta. Kar seveda ne drži.

 

Vsak od nas se v določeni fazi življenja znajde v obdobjih ali situacijah, v katerih sam, kljub najboljšim naporom, ne najde pravih rešitev za svoje čustvene stiske, doživljanja in življenjske izzive. Le-te pa imajo pogosto verižno reakcijo in negativno vplivajo na različna področja posameznikovega življenja ter delovanja.


Skozi proces psihosocialnega svetovanja boste pridobili globlji uvid in razumevanje vaših osebnih stisk, spoznali nove vidike in poglede nanje ter posledično odkrili učinkovitejše načine spoprijemanja z in razreševanja le-teh.


V kolikor se že dlje časa neučinkovito spopadate z določenimi težavami, se počutite izgubljene, ujete ali imate občutek, da ste na napačni poti, je čas, da poiščete pomoč.

 

Že sam pogovor o mislih in občutkih, ki vas težijo in obremenjujejo, z razumevajočim in sočutnim svetovalcem, pripomore k olajšanju, boljšemu počutju in razbremenitvi osebnih stisk.

 

Naročite svoj termin za brezplačni 30-minutni uvodni posvet